Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@22:35:47 GMT

تعداد رقیبان اسکار خارجی‌زبان از ۲۰ گذشت

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۷۹۸۵۶

تعداد رقیبان اسکار خارجی‌زبان از ۲۰ گذشت

سینما و تلویزیون > سینمای‌ جهان - همشهری آنلاین:
پنج کشور اروپایی به علاوه سنگاپور از آسیا نمایندگان خود را برای حضور در نود و یکمین دوره مراسم اهدای جوایز اسکار معرفی کردند تا تعداد فیلم‌ها به بیش از ۲۰ برسد.

به گزارش همشهري آنلاين به نقل از هاليوود ريپورتر، مستند «والس والدهايم» به كارگرداني روث بكرمان چهل و دومين فيلمي است كه از اتريش به اسكار مي‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين فيلم سال گذشته در جشنواره برلين به نمايش درآمد و برنده جايزه بهترين مستند شد. داستان «والس والدهايم» درباره كورت والدهايم، دبير كل پيشين سازمان ملل است كه پس از ورود به رقابت رياست‌جمهوري اتريش، گذشته تاريك خود را در همكاري با نازي‌ها برملاشده ديد. اتريش تا امروز دو بار نامزد و دو بار هم برنده اسكار بهترين فيلم خارجي‌زبان شده است؛ سال 2007 با «جاعل‌ها» اشتفان روسوويتسكي و 2012 با «عشق» ميشاييل هانكه.

فنلاند در سي و دومين حضور خود با «قاتل دلرحم» چشم به دومين نامزدي اسكار دوخته است. اين فيلم به كارگرداني تيمو نيكي داستان تعميركاري ميانسال است كه حيوان‌هاي پير و بيمار را از بين مي‌برد. «قاتل دلرحم» نخستين بار در جشنواره تورنتو به نمايش درآمد و مورد استقبال منتقدان قرار گرفت. كسب جايزه بهترين فيلمنامه از جشنواره توكيو و دريافت جايزه منتقدان جهاني از جشنواره نروژ ديگر افتخارهاي اين فيلم است. فنلاند در 2002 با «مرد بدون گذشته» آكي كوريسماكي نامزد اسكار شد و «شمشيرباز» كلاوس هارو هم در 2015 در فهرست نامزدهاي اوليه قرار گرفت.

«مردم چه مي‌گويند» به كارگرداني ارم حق پاكستاني‌تبار به نمايندگي از نروژ در بخش بهترين فيلم خارجي‌زبان اسكار 2019 شركت مي‌كند؛ افتخاري كه حق 42 ساله با فيلم اول خود «من از آن توام» هم كسب كرده بود. «مردم چه مي‌گويند» كه سال گذشته در جشنواره تورنتو رونمايي شد، داستان دختري 16 ساله است كه از نروژ به سرزمين مادري خود پاكستان بازمي‌گردد. نروژ از 1957 در رقابت اسكار حضور داشته و پنج بار نامزد دريافت جايزه شده است كه آخرين آن در 2012 با «كن-تيكي» بود.

لتوني كه در 9 حضور پيشين در رقابت اسكار از زمان استقلال در 1991 نصيبي از نامزدي نبرده، امسال به «ادامه دارد» ايوارس سلكيس اميد بسته است؛ مستندي درباره زندگي چند بچه‌مدرسه‌اي در لتوني. سلكيس 83 ساله در اين فيلم با هفت كودك دبستاني در مدت دو سال در نقاط مختلف كشورش همراه مي‌شود تا مهارت‌ها، ارزش‌ها و اميدهاي آن را به تصوير بكشد. خالق «ادامه دارد» پيرترين فيلمساز فعال در سينماي لتوني و اين اولين حضور او در رقابت اسكار است.

بلرتا زقيري كه با يكي از فيلم‌هاي كوتاه خود در جشنواره ساندنس جايزه برده، با نخستين تجربه كارگرداني فيلم بلند به نمايندگي از كوزوو به اسكار مي‌رود. «ازدواج» به زبان آلبانيايي ساخته شده و داستان يك مثلث عشقي ممنوعه را روايت مي‌كند. كوزوو از 2014 با چهار فيلم وارد رقابت اسكار شده و چشم‌انتظاري نخستين نامزدي است كه شايد امسال با «ازدواج» رقم بخورد.

سرانجام نوبت مي‌رسد به «پسران بوفالو» به كارگرداني مايك ويلوان كه نماينده سينماي سنگاپور در اسكار 2019 است. اين اكشن ماجراجويانه و تاريخي نخستين تجربه داستاني ويلوان 42 ساله است و ماجراي آن در قرن 19 در جاوا مي‌گذرد. دو برادر كه در غرب وحشي آمريكا بزرگ شده‌اند، به سرزمين مادري خود بازمي‌گردند تا انتقام مرگ پدر و مادرشان را بگيرند. سنگاپور هنوز نامزدي اسكار را تجربه نكرده است.

در همین زمینه: اکوادور و کروواسی وارد رقابت اسکار شدند ونزوئلا با خانواده به کاروان اسکار پیوست رقابت برگزیدگان کن و کارلووی‌واری در اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۹۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گیلان که آذر سال ۱۴۰۲ با شعار «این صحنه خانه ماست» از سوی معاونت فرهنگی این نهاد فراخوان‌شد، ظهر دوشنبه با هنرنمایی ۸ گروه نمایشی کانونی و آزاد در خانه تئاتر شهر رشت آغاز شد.

طی آئین آغازین این جشنواره که با حضور کودکان، نوجوانان، خانواده‌ها، هنرمندان و علاقمندان به هنرهای نمایشی همراه بود، «سجاد کوچکی نژاد» معاون فرهنگی کانون استان گیلان ضمن قدردانی از مشارکت دستگاه‌های فرهنگی و فعالان عرصه هنر، درباره اهمیت برگزاری این جشنواره‌ها صحبت‌کرد.

کوچکی نژاد یاد تمامی هنرمندان در گذشته را گرامی داشت و از حاضران برای نکوداشت تمامی فعالان عرصه هنر، به ویژه، پیشکسوتان این حوزه دعوت کرد.

ادامه بخش برنامه‌ها نیز هنرنمایی گروه‌های نمایش بود و در این میان، به ترتیب نمایش‌های «زمین پاک» به کارگردانی حمیده زاره، «ببینیم سطل شما چه طوریه؟» با کارگردانی نرگس فرضی، «دختر نقال» و «گوساله لجباز» به کارگردانی نکیسا عوض‌مطلق و «دیگر مرا صدا نزن مادر» با هدایت احمدرضا جعفری از رشت روی صحنه رفتند.

«فیل و ابابیل» به کارگردانی مجید پتکی و «یاد منجی»، با کارگردانی سیده زهرا صادقی از رشت و «پرپروک» به کارگردانی منیژه واحد از لاهیجان، دیگرنمایش‌هایی بودند که با هنرنمایی هنرمندان گیلانی دیدنی شدند.

داوری این رویداد هنری که در بخش کانونی و آزاد، با مشارکت مخاطبان نوجوان، جوان ۱۲ تا ۲۲ سال و بزرگ‌سالان صورت گرفت را «محمد علی صادق حسنی»، کارگردان و بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و تئاتر و رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان گیلان، «محمود فرضی‌نژاد»،محقق و پژوهشگر، کارگردان تئاتر و خواننده فرهنگ عامه گیل و دیلم و همچنین، «حمید آذرنگ»، کارشناس مدیریت فرهنگی و کارگردان تئاتر بر عهده داشتند و به داوری هنرنمایی هنرمندان در بخش‌های نمایش (صحنه، عروسکی، زنده_ عروسکی)، نمایش خلاق (‌نمایش کتابخانه‌ای و بازی نمایش) پرداختند.

گفتنی‌است، خانواده و اهمیت آن، نامداران دینی، ملی و اسطوره‌ای و درعین‌حال، امیدآفرینی در تولید نمایش، توجه به محیط‌زیست و سبک زندگی ایرانی اسلامی، مهارت‌افزایی، ترویج نمایش‌های آئینی و سنتی و کتاب‌های چاپ‌شده در کانون و فرهنگ بومی محلی کشور، از رویکردهای ارزش‌گذاری نمایش‌های ارائه شده در نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوان است که با هدف عمومی‌سازی و مردمی‌سازی هنرنمایش برگزارمی‌شود.

لازم به توضیح است، مرحله استانی نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوان عصر امروز با معرفی ۳ گروه برگزیده به ایستگاه پایانی می‌رسد.

کد خبر 6098222

دیگر خبرها

  • مهمانی جشنواره تئاتر رضوی در ۶ شهر ایران
  • «در سایه سرو» به جشنواره مورد تایید اسکار در اسپانیا راه یافت
  • برگزاری جشنواره ملی هنرهای نمایشی در بیرجند
  • گیجگاه از کره‌ای‌ها جایزه گرفت
  • «باگ» در جایزه آکادمی دانشجویی اسکار/ پدری که از حشره می‌ترسد
  • «مهاجران» برنده اسکار انگلیس شد
  • اعلام آثار راه‌یافته به بخش تئاتر خیابانی جشنواره فتح خرمشهر
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • بازیگر ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • برنارد هیل کاپیتان «تایتانیک» از دنیا رفت