Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه پیام نور با اشاره به افزودن بخش دانش‌آموزی به چهارمین جشنواره فناوری نانوی این دانشگاه گفت: مسابقات ACM امسال به دلیل شیوع کرونا الکترونیکی برگزار می‌شود. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور در چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی فناوری نانو که به  صورت ویدئوکنفرانس در سراسر کشور در حال برگزاری است، گفت: بخش دانش آموزی چهارمین جشنواره نانو دانشگاه پیام نور برای اولین بار به صورت پایلوت در استان البرز و با حضور دانش آموزان مقطع دبیرستان اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: وظیفه ما به عنوان قشر دانشگاهی تربیت نیروی انسانی و فرهنگ سازی لزوم بهره مندی از علم و پژوهش به عنوان مبنای اصلی دسترسی به اهداف کلان است و در این راستا دانشگاه پیام نور این افتخار را دارد که میزان دانش آموزان مستعد و با انگیزه باشد تا به عنوان نسل آینده ساز کشور، با پشتوانه علمی به دانشگاه وارد شوند.
وی همچنین اظهار داشت: بضاعت کشور‌ها و میزان پیشرفت اقتصادی و رقابتی آن‌ها بر اساس شاخص‌های مختلف رتبه بندی می‌شود که یکی از اصلی‌ترین شاخص ها، میزان ثروت و رفاه از طریق تربیت نیروی انسانی متخصص در زمینه‌های مختلف علمی است.
وی  با عنوان اینکه ایران گام‌های بسیار موثری در تربیت نیروی انسانی متخصص و رفع مسائل و چالش‌های مختلف  اجتماعی، سیاسی، مدیریت و رفاهی برداشته است، افزود: در برنامه پنجم و ششم توسعه، نیروی انسانی به عنوان یک فاکتور مهم به شمار می‌رود و یکی از زمینه‌هایی که در این برنامه‌ها بر آن تاکید شده، گسترش فناوری نانو در کشور است که به عنوان شاخص‌های مورد نیاز کشور مطرح می‌شود.   زمانی افزود: علوم مختلف با هدف تاثیرگذاری بهینه در زندگی و رفاه مردم و پیشرفت اقتصادی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرند و خوشبختانه فناوری نانو یکی از علومی است که به عنوان رشته بین رشته‌ای مطرح شده و ایران توانسته در این زمینه رتبه بسیار خوبی در سطح منطقه و جهانی کسب کند.
وی به وظیفه دانشگاهیان در زمینه توسعه فناوری نانو اشاره کرد و گفت: زمانی که علمی بتواند در زمینه مسائل رفاهی و زندگی مردم تا حد بسیاری تاثیرگذار باشد، این وظیفه دانشگاهیان است که به بررسی و مطالعه عمیق آن علم بپردازند تا نتایج پژوهش‌ها به نفع کشور و مردم استفاده شود.
وی اظهار داشت: خوشخبتانه طی سال‌های اخیر دانشگاه‌های مختلف و به ویژه دانشگاه پیام نور این اقدام سازنده را آغاز کرده و اکنون زمانی است که می‌تواند برخی ثمرات سرمایه گذاری درزمینه فناوری نانو را ببیند.
رئیس دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه تاکنون چندین رویداد در خصوص فناوری نانو در دانشگاه پیام نور شکل گرفته، افزود: این نشان می‌دهد که دانشگاه پیام نور در این زمینه اهتمام ویژه‌ای دارد و با توجه به میزان انگیزه و رغبت دانشجویان به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه، این موضوع به شکلی هدفمند در دانشگاه پیام نور دنبال می‌شود.   وی  به برگزاری الکترونیکی این جشنواره اشاره کرد و اظهار داشت: برگزاری جشنواره‌های علمی به صورت الکترونیکی ایده جدیدی است که دانشگاه پیام نور با توجه به زیرساخت‌های الکترونیکی در این زمینه به شکلی موفق عمل کرده است و امید که برند زیرساخت الکترونیکی دانشگاه پیام نور در بخش‌های مختلف علمی و پژوهشی به نحو شایسته مورد استفاده همگان قرار گیرد و این توانمندی دانشگاه به اثبات برسد.
رئیس دانشگاه پیام نور از برگزاری الکترونیکی مسابقات ACM خبر داد و گفت: مسابقات ACM دانشگاه پیام نور سال گذشته به صورت حضوری برگزار شد و امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا و لزوم حفظ سلامت دانشجویان، به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود.
گفتنی است، چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی فناوری نانو به صورت الکترونیکی به میزبانی دانشگاه پیام نور استان البرز در حال برگزاری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمدرضا زمانی مسابقات ACM دانشگاه پیام نور جشنواره فناوری نانو دانشگاه پیام نور چهارمین جشنواره نیروی انسانی فناوری نانو مسابقات ACM

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۱۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شکل خاصی از گرافن برای بهبود باتری سدیم یون

محققان شکل خاصی از گرافن به نام گرافن نانوسلولی را به گونه‌ای ساختند که عاری از نقص است؛ این گرافن موجب بهبود عملکرد باتری یون سدیم شد.

به گزارش ایسنا، گرافن نانو سلولی، یک شکل خاصی از گرافن است که با انباشت چندین لایه از گرافن و کنترل ساختار داخلی آن به یک مورفولوژی سلولی نانومقیاس می‌رسد که دارای مساحت سطحی بالایی است. اگرچه این ماده پتانسیل بهبود عملکرد دستگاه‌های الکترونیکی، دستگاه‌های ذخیره‌سازی انرژی و حسگرها را دارد، در طول فرآیند تولید نقص‌هایی روی ساختار آن ایجاد می‌شود که موجب محدود شدن کاربرد این نوع گرافن می‌شود. ترک‌ها اغلب هنگام تشکیل گرافن نانو سلولی ظاهر می‌شوند؛ از این رو دانشمندان به دنبال فناوری‌های جدید پردازش هستند که می‌تواند گرافن نانو سلولی همگن، بدون ترک و یکپارچه را در مقیاس‌های مناسب ایجاد کند.

به تازگی مقاله‌ای در نشریه Advanced Materials منتشر شده است که در آن یک روش جدید امیدوارکننده برای تولید گرافن نانو سلولی بدون ترک ارائه شده است. این کار توسط محققان انستیتوی تحقیقات مواد، دانشگاه توهوکو انجام شده است. این روش از فرآیندی شناخته شده به عنوان آلیاژزدایی استفاده می‌کند. این روش، از قابلیت آمیختگی اجزای آلیاژ در یک حمام حاوی مواد گداخته استفاده می‌کند. در این روش به صورت انتخابی اجزای مورد نظر در آلیاژ از بین رفته و برخی از اجزای دیگر باقی می‌ماند.

پارک از محققان این پروژه می‌گوید: ما دریافتیم که اتم‌های کربن به صورتی خودآرایی داده و به یک ساختار گرافن نانو سلولی عاری از نقص تبدیل می‌شود که این کار در طی فرآیند آلیاژزدایی فلز مایع صورت می‌گیرد. در این فرآیند پیش‌ماده‌های کربن و منگنز آمورف در بیسموت مذاب قرار دارند.

به نقل از ستاد نانو، پارک و همکارانش نشان دادند که گرافن نانو سلولی که آنها تولید کردند، استحکام کششی بالا (۳۴٫۸ مگاپاسکال) و هدایت الکتریکی بالا دارد. علاوه بر این، آنها این ماده را در یک باتری سدیم یون (SIB) آزمایش کردند. پارک می‌گوید: استفاده از گرافن نانو سلولی عاری از نقص موجب شد تا طول عمر باتری افزایش یافته و مقاومت در برابر تغییر شکل داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • برگزاری جشنواره شعر و داستان دانشگاه آزاد اسلامی در سمنان
  • تجلیل از ۱۰۰ دانشجوی برتر مسابقات ورزشی دانشگاه پیام نور کرمان
  • ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان آغاز به کار کرد
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • ایجاد شکل خاصی از گرافن برای بهبود باتری سدیم یون
  • اختتامیه جشنواره دانش و پژوهش امام علی (ع) برگزار شد
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور