Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیئت مدیره نود و سومین جایزه آکادمی علوم و هنر‌های سینمایی اسکار به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا در سطح جهانی، قوانین بخش فیلم بلند بین‌المللی را اصلاح کرد.   به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دتنشجو، تغییرات در قوانین و زمان ارسال فیلم‌ها که فقط مربوط به این دوره از اسکار است.

تغییرات شامل موارد زیر می‌شود:

الف) ارسال اطلاعات وتکمیل مراحل ثبت نام فیلم انتخابی با دو ماه تمدید تا اول دسامبر۲۰۲۰

ب) فیلم‌های حائز شرایط با در نظر گرفتن دوماه تمدید باید بین تاریخ اول اکتبر۲۰۱۹ تا پایان دسامبر۲۰۲۰ (۱۰ مهر ۱۳۹۸ تا ۹ مهر ۱۳۹۹) اکران تجاری شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، فیلم‌های منتخب هر کشور که در صف اکران تجاری قرارداشتند، اما اکنون به دلیل شرایط موجود در پلتفرم‌های ویدئو‌های درخواستی یا وی. او. دی VOD شناخته شده یا از طریق اکران‌های آنلاین یا سرویس‌های پخش اینترنتی به نمایش درمی‌آیند، طبق شرایط ذیل واجد بررسی و دریافت احتمالی جایزه خواهند بود:

۱.  ارائه مدارک و مستندات به آکادمی به زبان اصلی و با ترجمه انگلیسی مبنی بر تاریخ‌های رسمی تعطیلی سالن‌های سینما و ارائه قراردادماکران تجاری از پیش طرح‌ریزی شده و نیز قرارداد‌ها و توافق‌نامه‌های مربوط به پخش اینترنتی و یا پخش روی پلتفرم‌های وی. او. دی
۲.  پس از اعلان رسمی فیلم از سوی کمیته انتخاب، فیلم در اتاق‌های مخصوص اعضای آکادمی به مدت ۶۰ روز قابل دسترس خواهد بود.  

۳- به منظور سهولت در امر اکران تجاری و احراز شرایط مربوط به آن، آکادمی اکران تجاری در کشوری غیر از کشور مبدإ خارج از ایالات متحده و قلمرو تحت‌پوشش آن را نیز به رسمیت می‌شناسد با این شرط که فیلم درسالن سینما با فروش بلیط به مدت حداقل ۷ روز پیاپی بر روی پرده باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اسکار فیلم سینما اکران تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۱۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارفرمایان استخدام کننده افغانستانی‌ها بخوانند/ جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامه‌ای میزان جدید جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده می‌کنند را برای اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها ابلاغ کرد.

به موجب این بخشنامه به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل حقوق و دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۳، میزان جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده کنند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز مبلغ ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال تعیین شده که در صورت تکرار تخلف، این میزان ۲ برابر خواهد شد.

سال گذشته جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز خارجی بابت هر روز اشتغال، ۸ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۱۴۰ ریال بود که این رقم در سال ۱۴۰۳ از سوی اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال اعلام شده و ۳۱۰ هزار تومان نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

بر اساس ماده ۱۲۰ قانون کار، اتباع بیگانه نمی‌توانند در ایران مشغول به‌ کار شوند مگر آنکه دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و مطابق قوانین و آیین‌نامه‌های مربوطه، پروانه کار دریافت کرده باشند.

مطابق با بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از درآمدهای دولت، هر کارفرمایی که به صورت غیرمجاز از نیروی کار خارجی استفاده کند یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به ۵ برابر حداقل دستمزد برای هر روز اشتغال جریمه می شود.

با توجه به مصوبه شورای عالی کار که حداقل دستمزد روزانه امسال را ۲۳۸ هزار و ۸۷۲ هزار تومان تعیین کرده است، مبلغ جریمه بابت هر روز اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی به میزان ۵ برابر حداقل دستمزد روزانه و معادل ۱ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۳۶۴ تومان خواهد بود که در صورت خودداری کارفرمایان از پرداخت جریمه مقرر در این بند، بر اساس ماده (۱۸۱) قانون کار مصوبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۶۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام تعقیب کیفری به عمل خواهد آمد.

طبق گزارش وزارت کار از وضعیت اشتغال اتباع خارجی و بر مبنای عملکرد ۶ ماهه سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۹۵ فقره پروانه کار برای نیروهای خواهان اشتغال توسط وزارت کار صادر شده و طی این مدت ۳۱۲۲ مورد پروانه کار برای افراد خارجی شاغل در کشور از طریق این وزارتخانه تمدید شده است. همچنین تعداد ۲۴ هزار و ۷۵۰ مورد بازرسی از کارگاه‌ها، ۱۹۲۷ فقره گشت مشترک شناسایی اشتغال اتباع غیرمجاز و شناسایی ۶۷۰۵ مورد کارفرمای متخلف در دستور کار وزارت کار قرار گرفته و محقق شده است.

پیش از این معاون اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آمار اشتغال اتباع خارجی در کشور را بیش از ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر اعلام کرده و گفته بود: حضور اتباع خارجی در کشور صرفنظر از ابعاد امنیتی، ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم دارد و وزارت کار به کسانی مجوز می‌دهد که حضورشان در داخل کشور قانونی و قابل شناسایی باشند.

به گزارش ایسنا، برابر قانون کار اتباع بیگانه‌ای که فاقد پروانه کار، پروانه کار موقت یا کارت کار موقت باشند، اجازه اشتغال در کشور را ندارند و در صورت اشتغال و به‌کارگیری، کارفرمای آنها متخلف و مشمول جریمه خواهد شد.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904202

دیگر خبرها

  • کارفرمایان استخدام کننده افغانستانی‌ها بخوانند/ جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟
  • «باگ» در جایزه آکادمی دانشجویی اسکار/ پدری که از حشره می‌ترسد
  • جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟
  • بازی غرب برای گرجستان: موذیانه، خطرناک و بی‌رحمانه
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی