Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهزاد عبدی معتقد است که پخش مجازی و کیفیت بالای ویدیوی ارائه شده از اجراهای جشنواره، موجب جذب مخاطبان بیشتر شده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر روزهای پایانی‌اش را سپری می‌کند. این دوره از جشنواره به شیوه‌ای متفاوت برگزار شد. شیوع ویروس کرونا باعث شد که تماشاگری به سالن‌ها نیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجراها به صورت ویدیویی ضبط و طبق جدولی مشخص شده، پخش شدند.

این اتفاق در عینِ حال که محدودیت‌های نبود تماشاگران را رقم زد، اما نکات مثبتی هم داشت. یکی از مهمترین اتفاق‌های این دوره از جشنواره، ضبط ویدیوییِ اجراهای جشنواره با کیفیتی استاندارد بود که موجبِ پدید آمدنِ آرشیوی تصویری برای موسیقی ایران شد.

در همین باره بهزاد عبدی آهنگساز و تنظیم‌کننده موسیقی کشورمان، به نکات مهمی اشاره می‌کند. در این دوره از جشنواره «سوئیت برای قیچک و قانون و کوئینتت زهی رسپینا» به آهنگسازی بهزاد عبدی سه‌شنبه 28 بهمن 1399 از طریق سایت‌های مختلف پخش شد.

عبدی درباره این اجرا و کیفیت ویدیوی پخش شده، می‌گوید: کیفیت ویدیوها و کیفیت پخش خیلی خوب بود. در این دوره از جشنواره آرشیو خیلی خوبی از اجراهای مختلف موسیقی درست شد. شیوع ویروس کرونا و پدید آمدنِ محدودیت‌ها سبب خیر شد تا گروه‌های حاضر در جشنواره فیلم خوبی از اجراهایشان داشته باشند.

وی با اشاره به صدابرداریِ اجراها تأکید می‌کند: به هر حال اجراها به صورت زنده ضبط می‌شد و طبیعی است که کیفیت صدایی ایده‌آل نباشد. اما من از حاصلِ کار راضی بودم و آنچه شنیدم مناسب بود.

عبدی درباره برگزار شدن یا برگزار نشدنِ سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر می‌گوید: جشنواره موسیقی فجر فرصت یک هفته‌ای به اهالی موسیقی می‌دهد تا آثارشان را به مخاطبان ارائه کنند. برخی از اهالی موسیقی در طول سال این فرصت را دارند و کارشان را به هر شکل ارائه می‌کنند. در این بین اما بسیاری از گروه‌ها هستند که امکانِ ارائه آثارشان را ندارند. این جشنواره فرصت خوبی بود برای همین گروه‌ها که بیایند و با حمایت‌های جشنواره کارشان را اجرا کنند.

نوای سیمره در جشنواره فجر پیچید

وی ادامه می‌دهد: در این دوره از جشنواره فیلمبرداریِ خوبی که از اجرای گروه‌ها انجام شد، فرصت مهمی برای این گروه‌ها بود. شاید هیچ‌کدام از این گروه‌ها تا کنون فیلمی با این کیفیت از اجراهایشان نداشتند؛ اما جشنواره امسال این فرصت را در اختیارشان قرار داد.

این آهنگساز درباره مخاطبان اجرایِ آثارش در جشنواره می‌گوید: در حالت عادی و با تبلیغات معمولی که برای اجراهای جشنواره می‌شود، اجرای ما به اندازه همان ظرفیت تالار رودکی مخاطب داشت. البته این موضوع به سیستم و حجم تبلیغات بسیار وابسته است. اما در پخش مجازیِ اجرای خودمان شاهد بودیم که نزدیک به هزار نفر در همان شب اول اجرا را دیدند.

وی ادامه می‌دهد: همین پخش مجازی و فیلم با کیفیتی که برای مخاطبان ارائه شد، باعث شده که افراد بیشتری با گروه ما آشنا شوند و شاید در کنسرت‌های بعدی بتوانیم مخاطبانی به اندازه ظرفیت تالار وحدت داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موسیقی جشنواره موسیقی فجر موسیقی جشنواره موسیقی فجر دوره از جشنواره جشنواره موسیقی فجر بهزاد عبدی گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۷۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرت موسیقی  زاگرس در تالار وحدت

سامان علی پور (خواننده و آهنگساز موسیقی) جمعه ۴ خرداد از ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،علی پور که برگزاری کنسرت‌های بسیاری در نقاط مختلف کشور را در کارنامه دارد، پس از مدتی دوری از صحنه، با همراهی گروه آوای پارسیان و با اجرای قطعاتی از موسیقی مناطق زاگرس نشین به صحنه باز می‌گردد.

برگزاری این کنسرت با ۲۰ سالگیِ تاسیس گروه آوای پارسیان همراه شده است.

در کنسرت پیشرو «دی بلال»، ساز و آواز با تکنوازی قیچک، «مریم»، ساز و آواز با همراهی تار و نی و آهنگ «عاموزا» در دستگاه شور اجرا می‌شوند.

همچنین قطعه‌ی «شیرین شیرین» در دستگاه همایون نواخته و خوانده می‌شود.

بخش دیگری از این کنسرت در آواز اصفهان اجرا می‌شود که قطعات این بخش عبارتند از؛ «بوی دینم»، «نازارم»، ساز و آواز با تکنوازی قانون و آهنگ «کژال.»

در این کنسرت قطعات «سه پا»، «دوپا» و ساز و آواز با تکنوازی کمانچه در دستگاه ماهور نواخته و خوانده می‌شود.



همنوازان گروه آوای پارسیان را مسعود سرلک (نی)، بهرام آذرشب (تار)، جمشاد خاکپور (ویولا)، شیما شاه حسینی (دف)، افشین هنرور (تنبک)، علی رضوی (گیتار)، سارا کریمی (قانون)، مهدی سلیمی (گیتارباس)، محمدجمشید پویا (کمانچه)، لیدا ارغوانی فرد (قیچک باس)، مروارید حسینی (سنتور)، امیرحسین بلوری (سرنا)، شقایق نجاتی (ویلنسل) و فاطمه جاهدی (تنبک) تشکیل می‌دهند.

کنسرت سامان علی پور و گروه آوای پارسیان جمعه ۴ خرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه در تالار وحدت برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • کنسرت موسیقی  زاگرس در تالار وحدت
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد